vrijdag 31 mei 2013

Barry gaat weer voor een weekend naar nederland en de kids en ik gaan weer lekker verder klussen op de boerderie. Dankzij het seminar weet ik nu dat we op een officiele boerderij wonen en dus ook boerderijproducten mogen verkopen. Geen bewerkte goederen,dus geen jam of iets dergelijks maar wel groente,kruiden, kippen,eieren bijv.
We hebben al een mooi plekje uitgezocht vooraan de oprit waar we een kraampje of zo  kunnen zetten.

Gisteren een bed opgehaald voor de jongens, 1.20 breed en 2 meter hoog :) We hebben de poten maar ingekort ;-)
Ze kunnen nu oftewel samen boven of 1 boven en de ander beneden. Daar maken we nl. nog een lattenbodem en dan hebben we een stapelbed. Nog wat plankjes en kastje timmeren en klaar is hun fort. Het geheel is inmiddels opgeleukt met camouflagenetten die ze gekregen hebben van hun vriendjes in Nederland ( met dank aan hun moeders ;) )


 Barry heeft vanochtend Skatteverket een kopie van zijn paspoort gefaxt, die was wonderbaarlijk verdwenen volgens die dame zou de inschrijving nu rond moeten zijn. Dan kunnen we gelijk door voor het persoonsnummer !

Het is alweer dagenlang mooi weer dus we zijn weer bezig geweest met een ander project: een zelfpluktuin op de campingplek :)
Leuk, kun je 's avonds een courgette plukken voor het avondeten of straks besjes en appels.

Hier staan nu 2 groene courgettes, 2 gele courgettes en 3 watermeloenen.
Aan de voet van deze rotsblokken staan 2 reuzenpompoenen die nu nog een beetje dwerg zijn. De gedachte is om ze over de rotsblokken te leiden, zo rotten ze niet en profiteren ze langer van de warmte die de rotsen vasthouden. Ik duim voor grote pompoenen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten