woensdag 1 mei 2013

Van alles en nog wat....

Gisteren Valborgsmässoafton gevierd met een groep mensen uit de omgeving, allemaal immigranten geloof ik. Heel gezellig en ontspannen  alleen vroeg Jay of we nu eindelijk naar huis konden want: die zweedse feestjes duren wel erg lang mam!Hij sliep dan ook binnen 10 seconden.







Vanochtend is Integrity, mijn 1e merrie die ik 16 jaar geleden kocht en 7 jaar geleden verkocht, weer bij ons terug gekomen voor haar pre-pensioen maar zoals jullie kunnen zien is ze in topconditie! Daar kunnen veel paarden een puntje aan zuigen, ze is nog steeds bloedmooi en nog lang niet oud ;-)
Haar eigenaresse heeft ontzettend goed voor haar gezorgd, qua fysiek maar ook is Integrity relaxed, geen stress of spanning, en dat na zo'n lange reis! Dat kan alleen als een paard goed in haar vel zit ;-)




Verder is Barry vandaag aan zijn nieuwe carierre begonnen als lumberjack :)
 
Er moeten rap wat bomen om want de sapstroom komt op gang en het hout heeft tijd nodig om te drogen dus Barry moet morgen ook nog aan het werk!
Daarna komt de buurman de stammen met de tractor naar ons erf brengen waar we dan kunnen zagen en kloven.
We kunnen kiezen of we stoken op hout of elektriciteit maar dat laatste is erg duur! Op het moment hoeven we maar 1x per dag even een vuurtje aan te leggen om het warm te hebben en te kunnen douchen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten